Työtehoa ja ergonomiaa nostoihin jo vuodesta 1996!

Tuottavuutta ja tehokkuutta voidaan parantaa paitsi tuotantoa rationalisoimalla, myös panostamalla turvallisuuteen ja ergonomiaan. Useassa edustamissamme nostolaitteessa on kiinnitetty erityistä huomiota mm.laitteiden helppoon hallittavuuteen ja nostimien melutason alentamiseen.

Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet yrityksiä, jotka kuuluvat materiaalinkäsittelyn alalla Euroopan parhaimmistoon. Näin voimme taata parhaat vaihtoehdot kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitteenamme on nyt ja tulevaisuudessa tarjota asiakasyrityksillemme materiaalinkäsittelylaitteita, jotka lisäävät työn tehokkuutta ja ergonomiaa.

Laatuvaatimuksemme tarkoittaa, että meillä on suuret vaatimukset sekä itsestämme että myös niistä, joiden kanssa olemme yhteistyössä. Jotta voisimme tarjota teille parhaat mahdolliset ratkaisut, olemme valinneet yhteistyökumppaniksimme ja laitetoimittajiksemme sellaiset yritykset jotka ovat jo Euroopassa markkinajohtajia taikka tärkeitä laitetoimittajia. Yhteistyökumppanimme ja laitetoimittajamme ovat:

Movomech Ab, BD-Lift Ab, Pronomic Ab, LiftsAll Ab, Advanced handling Ltd, Jihab Ab, Verlinde SA, Albert Fezer Maschinenfabrik GmbH, Svero Ab, Manuvit SA, Vossloch Kiepe GmbH , Yokota Europa BV, Double Ju International Ltd.

Toivomme että voimme yhdessä kehittää myöskin teidän yrityksenne vastaamaan huomispäivän haasteita. Näin toimimme monen muunkin yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme kanssa.

Täytä yhteydenottolomake ja lähetä se meille, niin tulemme paikan päälle sopimaan asiat.

Yhteystiedot